СИСТЕМА ОПТИМУМ, ЧП

Адрес:г. Львов, ул. Грунтовая, 1
Телефон: +38 (032) 2443700 , +38 (032) 2443790
Факс: +38 (032) 2406060

Цинк стеариновокислий (стеарат цинку)


Продавец: СИСТЕМА ОПТИМУМ, ЧП

Телефон: +38(032) 2443700

Цена: 75.00 грн / кг

Заказать
Описание товара
ФАСУВАННЯ: 20 кг


Цинк стеариновокислий використовується здебільшого в розробці декоративної косметики, такої як підводка для очей, тіні для повік, туш для вій, губна помада, рум'яна, пудри. Він також застосовується в дезодорантах, засобах по догляду за волоссям та шкірою. Цей реактив також може бути використаний як змащувальний компонент у косметичних засобах і засобах особистої гігієни. Стеарат цинку має антисептичні, в'яжучі та захисні властивості. Його додають для поліпшення текстури і гладкості. Дана субстанція також допомагає зберегти емульсії від поділу на жирову і водну фракції. Стеарат цинку збільшує товщину ліпідів і зменшує прозорість готової продукції.

Цинк стеариновокислий використовують у фармацевтичній промисловості. Він може бути використаний як водовідштовхувальний та захисний агент, у порошках і мазях при лікуванні екземи та інших шкірних захворювань.

Даний реактив застосовується у лакофарбовій промисловості для надання блиску і як шліфувальний агент. Стеарат цинку використовується у виробництві пластика і гуми, як вивільняючий агент і змащуюча речовина. Його широко застосовують для виробництва багатьох видів каучуку, поліуретану, та в порошковій металургії.